Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'create_post_type_html5' not found or invalid function name in /home/mrckno/domains/mrck.no/public_html/wpress/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
MØRCK i Paris : MØRCK
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'html5blank_conditional_scripts' not found or invalid function name in /home/mrckno/domains/mrck.no/public_html/wpress/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Empty string supplied as input in /home/mrckno/domains/mrck.no/public_html/wpress/wp-content/themes/mrck/functions.php on line 679

MØRCK i Paris

Som eneste norske designer ble MØRCK plukket ut til å delta på konferansen og motevisningen “Changer la mode pour le climat” i Paris 7-8 desember 2015. To av våre antrekk ble vist, og skjørtene i lakseskinn fikk stor oppmerksomhet.

Se flere bilder og videoer på Orange TV og konferansens hjemmeside. Dagsavisen hadde et intervju og 2-siders oppslag om saken. http://changerlamodepourleclimat.fr/