Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'create_post_type_html5' not found or invalid function name in /home/mrckno/domains/mrck.no/public_html/wpress/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
MØRCK på Oslo Design Fair : MØRCK
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'html5blank_conditional_scripts' not found or invalid function name in /home/mrckno/domains/mrck.no/public_html/wpress/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Empty string supplied as input in /home/mrckno/domains/mrck.no/public_html/wpress/wp-content/themes/mrck/functions.php on line 679

MØRCK på Oslo Design Fair

Mørck debuterte som messedeltaker på Oslo Design Fair. Fra å være en messe for interiør og livsstilsprodukter har Oslo Design Fair endret seg i retning av mote og tekstiler. Mange norske designere var representert.